Premium kwaliteit Belgische chocolade
Rijk aan kruiden en smaak
De originele Van Delft kruidnoot - sinds 1880
Snel en veilig online besteld
 • Nederlands
 • De webshop is geopend!

  Pepernotenfabriek - 28 / Sep / 2019

  De webshop is geopend!

  Niet alleen hebben wij de webshop volledig vernieuwd en verbeterd, ook zijn er weer talloze nieuwe smaken bij gekomen dit jaar.  Opvallende nieuwe smaken zijn Pistache White Choc, Karamel Macchiatto, en de likeursmaken Jäger Chef (Jägermeister) en Liquor Mirabilis (Licor 43). 

  Ben jij een echte fan van pepernoten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! :) De lekkerste pepernoten webshop van Nederland is weer geopend!
   
  Niet alleen hebben wij de webshop volledig vernieuwd en verbeterd, ook zijn er weer talloze nieuwe smaken bij gekomen dit jaar.  Opvallende nieuwe smaken zijn Pistache White ChocKaramel Macchiatto, en de likeursmaken Jäger Chef (Jägermeister) en Liquor Mirabilis (Licor 43). 
   
  Ook dit jaar zijn de knallers van 2017 weer terug op veler verzoek: de Drop- en Zure Mat pepernoot. Deze twee creëren een ware achtbaan van smaak in de mond. De drop pepernoot geeft eerst een scherpe dropsmaak in de vorm van poeder aan de buitenkant dat daarna wordt afgeblust met zoete romige chocolade en tenslotte de krokante beleving met een duidelijk pepernoten kruiden smaak. 
   
  Benieuwd naar alle nieuwe smaken, locaties en acties? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Voor een overzicht van alle pepernotenwinkels klik je hier.
   
  Enjoy and see you soon!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »